Kaos hela veckan på katthuset

Tack gode gudar att min "semester" började idag!
Det har varit världens kaos på katthuset hela veckan :/

Måndag: Fuck, köket så ut som vet ej vad då vi kom på måndagen till katthuset?
Röret hade gått sönder, det betydde att det fanns ingen värme i huset och ingen vatten *suck*

Tisdag: fortfarande ingen värme och inget vatten.. Putkimies kom kl. 15.oo när vi slutade så han fick ju fara lika snabbt bort som han kom :)

Onsdag: Putkimies kom direkt från morgonen och lagade det söndriga röret vilket resulterade till att köket igen såg ut som vete gudarna vad men denna gång var det väggarna också som fick ta stryk (+ en massa finger avtryck på varenda jäkla skåp/tak/bord, ja allt man kan tänka sig)

Allt så bra ut efter att putkimies hadd fari, det kom varm vatten och temperaturen steg i huset

>>BUT *trummvirvel*<<

Skall fara och hämta vatten från wcn så ångar det i hallen och jag stannar till och funderar långsamt *va f*n :D*
Fort bort me alla saker från ena väggen, joo f*n det rinner vatten som från en vattenfors ur batteriet
F*n, f*n, F*N!!! fort en massa ämbar i handen och böri kast ut vatten
Inte nog med det, en apa till praktikant som trodd sej veta allt går och rör i vatten avbrytaren, och vad tror ni att händer? jo den går sönder!! och det börjar forsa med en sådan jävla tryck en massa vatten därifrån också så man kände sig nästan lika dum som i alla filmer (då de går något vatten rör sönder o allt vatten sprutar i ditt ansikte)
Rörgubbarna och vattengubbarna kom 30min senare och i det laget var jag redan våt från topp till tå :)

Torsdag: Efter onsdag-eftermiddag kaoset så slutade ju vattnet rinna och värmen skönk igen så var vi igen på torsdagen utan vatten och värme men allt blev fixat under dagens lopp så nu borde allt vara okej på katthuset :)

Jag är åtminstone så slut så jag behöver "semester".. (vi skall fara till båten och fira nyår)
Men mest av allt så skulle jag behöva en ordentlig semester, har ingen energi kvar efter allt som hänt i mitt liv och efter denna vecka :)

Inte nog med allt annat krånglas så skall katterna ta livet av mig också <3


Jag är åtminstone så slut så jag behöver "semester".. (vi skall fara till båten och fira nyår)
Men mest av allt så skulle jag behöva en ordentlig semester, har ingen energi kvar efter allt som hänt i mitt liv och efter denna vecka :)

Kummityttö 3 wee (18.12.2010)



Försvunnen igen

Jag har varit deprimerad, därför har jag varit borta!
(och så har jag velat dela min fritid med min familj och K <3)

Har haft världens största funderingar igen med livet, vänner har varit det sörsta frågetecknet under den senaste tiden.. man skall inte f*n för en sekund ge flera chanser om och om igen åt en "vän" som inte uppskattar ens vänskap! det är bara att slänga i roskis fastän ni känt varandra fast huru länge som helst, tyvärr!
(int säger jag nu att man direkt skall kasta i roskis men ifall man har gett typ 1000 chanser och sagt vad som är fel och att en vän skall inte betee sig på det viset hon/han gör så är det verkligen ingen människa att ha något att göra med)

Jag kan inte säga att jag har mycket vänner men jag han säga att jag har mega mycket bekanta, jag har bara ett få antal som jag verkligen litar på till 100% (det finns 3st allt som allt)

Äsch nog med detta innan jag blir deprimerad igen.




Minnen!



HALLELUJA!

Har en ny babys <3

Tjena mittbena!

är nu just på praktik och jag sitter på golvet omringad av sekärt 20 katter som vill bli krafsad samtidigt! :D
Borde ringa åt nilla <3 (som jag har redan saknat mega länge men hon ringer alltid då när jag för engångs skull har något att göra xD) Men iallafall..
Efter jobbet skulle det vara dags att åka till gigantten för att köpa en ny telefon! Börjar bli så jäkla trött på denna nokia telefonen som bara fittas !

RSS 2.0