Välkommen vintern



skor

Det var dessa skor jag fick, och det var nästan rätta.. Jag hade bara beställt likadana men med leder.. *suck*

Fan

Fan fan fan!
..De har skickat fel skor åt mig..

Äwyyyhhh

Mina skor har kommit till posten! wohoo!
Tackar nelly för den jäklit snabba leveransen <3
Nu till posten -->

Heljen

Har gått väldigt snabbt? Beror sekärt på att jag trodde det var söndag när det egentligen var fredag, haha vilken miss! :D Så vi kollade hela fredagen på filmer men nu kommer jag inte ihåg namnen på dem men iallafall så va di alla skit :D (kan ju bero på att mitt humör int va den bästa då heller ;))

Lördagen satt man bara hemma nästan hela dagen, men på kvällen gick jag till katthuset för jag hade lovat att ta kvällsskiftet och lättare sagt så "rymde" jag hemifrån tack vare att 2 apor står och ropar som vete gudarna vad i köket så jag tänkte att bästa är väl att jag försvinner innan jag exploderar ;D
Efter katthuset så körde vi en stund med mustangen <3 och så for vi på kaffe med Pernilla och där kom vi på att fara ut och dricka (klockan närmade sig 00.00 när vi kom på det)
Så väl från abc förde vi bort bilen, bytte kläder och försvann till royal och därifrån till fontana :)

Mustangen <3


Borde sova

Men nej, jag sitter helst på datorn och kollar runt en massa hemsidor med kläder!

Skulle behöva en "höst-jacka" och idag hittade jag en inne på H&M men orkade inte pröva eller köpa den? (det kan bero på att alla liknande jackor jag prövat så passar inte åt mig, sitter antingen skit eller ser allmänt skumt ut när jag har på mig en sådan jacka) Men jag borde väl gå och pröva en imorgon (idag)..

Hittade jackan även på hms hemsida men bilden blir väldigt liten så det är bara att klicka på bilden så ser ni den bättre :)


Visit hm.com


Har väntat på mina "födelsedags skor" nu sen tisdag och jag börjar ha myror i brallan för jag vill redan ha dem! Hört talas om tålamod? joo fan, men äger ej :D

 


Födelsedagen

Den gick jäklit bra! :) och jag är jävlit nöjd med paketen <3 (åtminstone är jag nöjd över min disktrasa som jag fick av mäms ;) riktit egen disktrasa har ja nu :DD)

Nojoo efter klockan 17.00 igår så började folk komma hit på kaffe&tårta
sen nångång 8 tiden kanske så kommer mäms hit så då började vi laga oss klara för baren
Och i baren var vi ända till slut, och därifrån gick vi ju såklart ti mäkkis för att få "morgonmål" :D






Där var några bilder från igår! Jonna o. Sarah har mera :)

Födelsedags present

Kommer att fylla år nu på onsdagen, och jag har fått lov att beställa hem ett par skor till present åt mig :D men jag vet inte ännu vilka av dessa 2 jag vill ha? hmm..


Marble EUR 29,00, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble EUR 29,00, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Skulle helst ha velat ha dem som är likadana men nahkaset men de fanns inte mera :/

bloggpaus

Har haft en liten paus i bloggandet tack vare att båda mina datorer gick sönder, men igår fick jag tillbaka min ena dator som varit på service :)

Och vad har hänt de senaste dagarna? hmm jaa-a, har varit i en annan värld kan man säga :D (alkohol påverkad)

Och igår var det konstens natt, hela stan var full proppad med människor och jag och jonna gick omkring en stund först  (18-20.00?) sen gick vi hem till mig föra att röka vatten pipa, haha!
Efter det gick vi ut igen och där hittade vi min mami o. papi så vi gick till strampen med dem och därifrån sedan till baren var vi var ända till slut!

Lägger in några bilder från igår :)








RSS 2.0